Tramwerkplaats Educatie
Image default
Bedrijven

Geen voorrijkosten slotenmaker Den Haag

Sommige mensen staan stomverbaasd te kijken wanneer ze te horen krijgen hoeveel geld ze moeten betalen aan de slotenmaker voor het openmaken van de deur. De slotenmaker geeft dan aan dat er nog voorrijkosten boven op de kosten voor het openmaken van de deur komt en dit weten veel mensen niet van te voren.

Voorrijkosten

Wanneer je slotenmaker Den Haag belt omdat je bijvoorbeeld buitengesloten bent is het altijd handig om te vragen of ze ook voorrijkosten in rekening brengen. Als je voorrijkosten moet betalen en ook nog eens de kosten voor het open laten maken van de deur betaal je bijna dubbel als niet meer. Je betaalt dan bijvoorbeeld 70 euro voorrijkosten en minimaal nog een 70 euro voor het openmaken van de deur. Gelukkig zijn er wel veel slotenmakers in Den Haag die geen voorrijkosten in rekening brengen.

Prijs

Vraag altijd de totaal prijs inclusief voorrijkosten en zo kan er nooit een misverstand ontstaan. Een eerlijke slotenmaker Den Haag zal aangeven dat die geen voorrijkosten rekent en wat het gaat kosten om de deur open te maken. Een normale prijs voor het openmaken van een deur door slotenmaker Den Haag kost tussen de 70 en 90 euro meer niet.

Slotenmakerdenhaag.nl/

Slotenmaker-den-haag.com/