Tramwerkplaats Educatie
Image default
Aanbiedingen

Trends in merkpromotie 2022!

Trends in merkpromotie 2022!

Bedrijven worden steeds creatiever in de promotie van hun product of dienst. Tegenwoordig zijn er ook talloze kanalen waar je dit kan doen. Zo kan je zowel online als offline genoeg aandacht trekken onder (potentiële) klanten. In deze blog behandelen we een aantal trends in merkpromotie voor 2022. Met deze ideeën hopen we je een duwtje in de rug te geven om zo jouw eigen creativiteit los te laten. Lees gauw verder! 

 

Interactieve promotie

Het wordt steeds populairder om de interactiviteit op te zoeken bij de klanten. Op deze manier wordt de klant aangestuurd om nog een product of dienst aan te schaffen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je QR-codes of kortingscodes plaatsen op flyers en posters. Daarnaast kan je dit ook plaatsen op de verpakking, nadat een bestelling bezorgd is. Zo kan je eventueel zorgen voor een herhaalaankoop. 

 

Duurzame promotie

Het wordt ook steeds belangrijker om duurzame materialen te gebruiken. Dit wordt al gedaan bij producten, verpakkingen en drukwerken. Deze materialen moeten namelijk biologische afbreekbaar of recyclebaar zijn. Dit is niet alleen goed voor de wereld, maar het zorgt ook voor een goede indruk bij de klanten. Je kan er dus ook klanten mee winnen. Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met papier en karton, wat afbreekbaar is, en recyclebaar plastic. 

 

Trendy bedrijfskleding

Voor evenementen en andere vormen van promotie is het belangrijk voor jouw bedrijf om kleding te bedrukken. Hiermee moet je op een stijlvolle en professionele overkomen op de (potentiële) klant. Dit jaar moet bedrijfskleding vooral comfortabel zitten en ogen. Daarnaast mogen de kleuren opvallend zijn. Kijk welke kleuren binnen de huisstijl van jouw bedrijf vallen en kies vervolgens een geschikte opvallende kleurtoon voor de bedrijfskleding. Is dit niet mogelijk? Dan kan je ook gewoon kiezen voor de basic kleuren. Deze zijn wederom populair en vrij gangbaar in gebruik. Bij verschillende aanbieders, zoals Drukwerkconcurrent, is dit allemaal mogelijk! 

 

https://drukwerkconcurrent.nl/