Tramwerkplaats Educatie
Image default
Aanbiedingen

Paddo’s legaal kweken? Dat kan met een Paddo growkit!

Paddo’s legaal kweken? Dat kan met een Paddo growkit!

Paddo’s, die zijn toch illegaal in Nederland? Nou, ja en nee. Het klopt dat paddo’s in het overgrote deel van de wereld verboden is en sinds het jaar 2008 mogen smartshops in Nederland ook geen paddo’s meer verkopen. Maar het is daarentegen niet verboden om paddo’s te kweken voor eigen gebruik. Bij smartshops is het mogelijk om growkits te kopen die je kan gebruiken om zelf paddo’s te kweken. in deze blog gaan we verder in op wat paddo’s nu precies zijn en hoe je zelf paddo’s kan kweken.

 

Wat zijn paddo’s precies?

Paddo’s, ook wel een soort paddenstoelen, zijn een type schimmel waarin stoffen voorkomen die kunnen zorgen voor bewustzijnsverandering en hallucinaties. Deze stoffen heten psilocybine en psilocine. Deze stoffen kunnen ervoor zorgen dat je de werkelijkheid ervaart op een andere manier, het wekt een soort tijdelijke trip op. Deze werking wordt vaak als negatief en heftig ervaren. Echter wanneer slechts een kleine dosering van deze stoffen geconsumeerd worden, zullen zich voornamelijk positieve effecten voordoen. Dit fenomeen wordt ook wel microdosering genoemd. Deze positieve effecten uiten zich in de vorm van een verhoogde alertheid en concentratievermogen, een stabielere en positievere stemming en fysieke voordelen.

 

Zelf paddo’s kweken met een growkit

Omdat paddo’s zelf wettelijk niet meer verkocht mogen worden zal je ze zelf moeten kweken wanneer je overweegt om paddo’s te gebruiken. Bij smartshops kan je dus je eigen growkit kopen. Maar waar dien je nou allemaal rekening mee te houden bij het kweken van paddo’s? Bij het aanschaffen van de growkit krijg je in principe alles wat je nodig hebt qua ingrediënten. Het is daarnaast belangrijk om de paddo’s te voorzien van genoeg frisse lucht, vocht en een temperatuur van 23 graden. Houdt er wel rekening mee dat het groeien van paddo’s voor eigen gebruik is en deze niet gaat doorverkopen aan anderen.

 

De Dutch Micro Dosing Growkit

Bij Dutch Micro Dosing haal je je growkit in huis om je eigen paddo’s van topkwaliteit te kweken. Ze hebben een ruim assortiment van paddo’s met verschillende sterktes en ervaringen. Bezoek snel de website van Dutch Micro Dosing voor meer informatie! 

 

https://dutchmicrodosing.com/