Tramwerkplaats Educatie
Image default
Aanbiedingen

Lekker naar buiten met de volgende tips

De avonden worden weer lang en het blijft ook nog een hele poos warm buiten. Dit vraagt om vele zomeravonden lekker buiten in de eigen tuin te spenderen. Wel is het fijn als uw tuin dan ook uw favoriete plekje buiten wordt. Het is tijd om het terras gezellig knus te maken, met de volgende tips geeft u uw achtertuin een hele make-over!

Sfeervol met lampjes

Ook al worden de avonden steeds langer en blijft het langer licht buiten, op een gegeven moment is de zon toch echt ondergegaan. Dat is het moment waarop alle tuinverlichting aan mag. Waarom we daar zo enthousiast over zijn? Nou, dat komt doordat we met tuinverlichting echte sfeerverlichting bedoelen. Met kleine lichtbronnen die warm van kleur zijn, creëert u een heerlijk knus gevoel. Een voorbeeld van een kleine lichtbron is een snoer met kleine lampionnen. Deze kunt u aan uw schutting hangen of gewoon kris kras door de tuin en onder de overkapping. Op deze manier verlicht u de tuin op een subtiele manier en is er door de gehele tuin licht. 

Interieur wordt exterieur

De afgelopen zomerseizoenen is het een trend geworden om binnen naar buiten te halen. Hiermee bedoelen we letterlijk om uw binnenmeubelen naar buiten te zetten. De gezellige sfeer van uw woning brengt u dan naar buiten. Uw binnen woonkamer, wordt zo ook een beetje uw buiten woonkamer. Zorg er wel voor dat de meubelen die u naar buiten haalt, ook gemaakt zijn van materialen die buiten kunnen staan.

Terras aanleggen

Het terras is eigenlijk het hoofdonderdeel van uw tuin. Hier brengt u buiten waarschijnlijk ook de meeste tijd door. Daarom is het belangrijk dat deze er op en top bij ligt. Hij legt daarnaast ook nog basis voor de gehele tuin en bepaalt de sfeer voor uw buitenruimte. Het kan zijn dat de tegels op den duur verzakt zijn. Om dit recht te leggen is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat u zichzelf niet bezeert tijdens het zware werk. Daarom is het verstandig om een steenkruiwagen te gebruiken wanneer u bezig gaat met tegels. Visser & Visser heeft allerlei tools die dit proces makkelijker voor u maken.

https://www.visserenvisser.nl/