Afvallen met een kettlebell schema

Tramwerkplaats-educatie

Trainen met kettlebells heeft vele voordelen. Je valt er super snel van af om dat strakke sixpack te krijgen waar je eigenlijk al elk jaar weer voor begint te training als nieuwjaarsvoornemen. Nou, dit jaar ga ik je een handje helpen. Er zijn namelijk diverse kettlebell schema’s te vinden op De Kettlebell Sportschool.

Op de website van de kettlebell sportschool vind je schema’s die je helpen met afvallen. Alle kettlebell oefeningen in het schema worden uitgebreid uitgelegd zodat jij snel kunt beginnen met trainen. Trainen met de kettlebells is erg voordelig, zo is bijna elke oefening een compound oefening. Dit betekent dat je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Het trainen van meerdere spieren zorgt ervoor dat je vetverbranding omhoog schiet! Zo kun jij snel afvallen met een kettlebell schema van de kettlebell sportschool. In het schema ga je drie keer per week aan de slag met trainen. Het duurt ongeveer een half uur. Zo kan je als beginner of ervaren sporter beginnen met trainen. Dit is super handig. Zo krijg je namelijk ook snel resultaat.

Omdat het bij doelen halen gaat om consistentie. Het kettlebell schema is ervoor gemaakt dat het leuk blijft, zodat jij lang aan de slag kunt blijven gaan. Als je consistent aan je fitness / sportschool / gym doel werkt, alleen dan houd je resultaat. Dan kan je eindelijk op dat strand lopen en trots zijn op je lichaam.

Daarvoor moet je wel het werk erin zetten. En dat ga jij doen met het kettlebell schema afvallen van de Kettlebell sportschool. Make fitness great again! Heel veel succes met sporten en je workouts.

https://kettlebellsportschool.nl/kettlebell-schema-3x-per-week/