Goedkoop op vakantie met luchthavenvervoer naar Lelystad Airport

Tramwerkplaats-educatie

Goedkoop op vakantie met luchthavenvervoer naar Lelystad Airport

Bij een vliegvakantie kunnen de kosten al snel hoog oplopen. Het begint natuurlijk allemaal met de vliegtickets, die je sowieso aardig wat geld kosten. Daar komt soms nog de losse bagage bij, die je per persoon ook een aardige duit kost. Dan is er nog op de plaats van bestemming de eventuele huur van een auto en dan geef je al snel veel meer uit dan je eigenlijk van plan was. Ook op het vliegveld zelf zijn er veel verborgen kosten, zoals het bijbetalen voor overgewicht en de drankjes die op vliegvelden altijd drie keer zo duur zijn dan ergens anders. Toch weerhoudt men dat er niet van om met het vliegveld op vakantie te gaan; je kunt immers op plekken komen waar je anders niet zo snel heen zou kunnen, zeker als je naar bijvoorbeeld eilanden gaat die je anders alleen met een boot zou kunnen bereiken.

 

Onbereikbaar

Wat ook erg in de kosten kan oplopen, is het vervoer naar het vliegveld vanaf je huis. Zeker als je bijvoorbeeld geen auto hebt, kan dat al snel heel duur worden. Heb je een groot gezin, dan moet je toch aardig wat betalen voor de trein en de bus om bij Lelystad Airport te komen. Aangezien er geen station bij Lelystad Airport in de buurt is, moet je bovendien altijd met de bus er heen, wat je ook erg veel extra tijd kost in vergelijking met wanneer je met de auto zou gaan. Om die reden is het niet zo gek om na te denken over een andere manier om op het vliegveld te komen. Je kunt natuurlijk aan familie of vrienden vragen om je te brengen, maar het kan ook zo zijn dat je ze daarmee belast omdat ze het erg druk hebben. Dat is dus absoluut niet altijd de beste oplossing.

 

Neem eens een taxi

Hoewel je er waarschijnlijk niet snel aan denkt als je niet veel te besteden hebt, kun je ook een taxi nemen naar Lelystad Airport. Door goede afspraken tussen Lelystad Airport en de taxibedrijven liggen de prijzen van het vervoer namelijk helemaal niet zo hoog, het is vaak zelfs goedkoper dan wanneer je met het openbaar vervoer gaat. Als je vanaf Lelystad Airport op vakantie gaat, is het dus helemaal niet zo gek om eens een taxi te nemen.