Tramwerkplaats Educatie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met een brievenbusdoos kunt u meer versturen dan u denkt

Een brievenbusdoos is een zeer handig verpakkingsmateriaal om kleine artikelen te versturen. De brievenbusdoos is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en leent zich voor talrijke doeleinden. U hoeft lang niet altijd grote verzenddozen te gebruiken als u iets wilt opsturen. Veel dingen kunnen gewoon via brievenbuspost worden verstuurd. Dit is niet alleen voor u als leverancier voordeliger, het is ook handiger voor de ontvanger. Die hoeft immers niet thuis te blijven als zijn of haar pakket wordt bezorgd, want dit gaat gewoon met de bestelronde van de postbode mee. Voor brievenbusdozen gelden vastgestelde maximum afmetingen zodat het pakket door iedere gangbare brievenbus past.

Verzenden wordt een stuk eenvoudiger en goedkoper

Als u tot nu toe altijd verzenddozen gebruikte voor al uw zendingen, dan betaalde u waarschijnlijk te veel verzendkosten. Zeker omdat steeds meer bedrijven adverteren met gratis verzending is de brievenbusdoos een prima alternatief om deze kosten te drukken. Daar komt bij dat u de pakjes eventueel zelf kunt posten in een plaatselijke brievenbus als het om slechts enkele stuks gaat. Dit scheelt tijd en kosten voor het ophalen of wegbrengen. De klant hoeft niet thuis te blijven om op het pakket te wachten wat ook in vele gevallen een voordeel is.

Bestellen van verzenddozen doet u natuurlijk online

Als u verzenddozen nodig heeft dan kunt u hiervoor terecht bij Twinpack. Dit bedrijf levert deze dozen in tientallen formaten van handig en klein tot royaal groot. Wat u ook wilt versturen, er is altijd wel een passende doos te vinden in het ruime assortiment van dit bedrijf. U kunt uw verpakkingsmateriaal laten voorzien van uw bedrijfsnaam of logo, een ideale manier om extra reclame te maken voor uw merknaam. Een grote order kunt u het beste indienen bij de klantenservice, vaak kan er een scherpe prijs aan u worden aangeboden. Neem dus gerust contact op!

Gerelateerde artikelen

Maak moeilijk begaanbaar terrein begaanbaar door rijplaten te huren

Wat maakt een explanimation succesvol?