Tramwerkplaats Educatie
Image default
Woningen

Koop je Geberit gipsplaat bij Installatievakwinkel

Een Geberit gipsplaat geldt als een universele gipsplaat die uitermate geschikt is voor alle inbouwreservoirs. Groot voordeel is het feit dat alle gaten voor de reservoirs voorgeboord zijn. Daardoor is het mogelijk om gewoon zelf – helemaal alleen- de Geberit gipsplaten te monteren. Meer dan een kwestie van uitpakken en monteren is het vaak niet. Het is een van de voordelen van een Geberit gipsplaat kopen.

 

 

Een Geberit gipsplaat kopen betekent dat u een gipsplaat koopt die per vier delen geleverd wordt. De dikte is doorgaans 18 millimeter en de gipsplaten zijn geïmpregneerd. De platen worden met een bovenplaat geleverd. Vanwege het feit dat de Geberit gipsplaat geïmpregneerd is, is een dergelijke plaat ook ideaal geschikt voor de meer vochtige ruimtes.

 

 

Geberit werkt met GIS, een unieke draagconstructie en verbindingstechniek. Ook dit maakt het zelf monteren van de gipsplaten zo eenvoudig. Met de gipsplaten van Geberit kunnen bovendien bouwtoleranties gemakkelijk gecompenseerd worden. Met Geberit koopt u overigens gipsplaten van de beste kwaliteit. De producent geldt als toonaangevend in speciaal sanitaire producten en is ook de eigenaar van Sphinx. Behalve kwaliteit staat het voor duurzaamheid en werkt het bijvoorbeeld met waterbesparende producten en wordt bij alles nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu.

 

 

Geberit gipsplaten zijn perfect voor directe afbouw en voor een snelle en eenvoudige montage. Het feit dat u op elk product tenminste twee jaar garantie krijgt, zegt heel erg veel. Bij Geberit hebben ze vertrouwen in de eigen producten.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/geberit-gis-set-gipskartonplaten-voor-wand-wc-voor-sigma-inbouwreservoir-12-cm-442331001