Tramwerkplaats Educatie
Image default
Industrie

Schakel snel bij Chroom-6 verontreiniging en laat het door een specialist saneren

Chroom-6 en dieselmotoremissie vormen beiden een gevaar voor de gezondheid. Wanneer u erachter komt dat er sprake is van CMR-vervuiling binnen uw bedrijf is het dan ook belangrijk om snel te handelen. U kunt echter niet zomaar zelf de gevaarlijke stoffen verwijderen. Om stoffen als Chroom-6 te verwijderen, moet u een expert inschakelen die de aangedane oppervlakken voor u kan saneren. Hierbij gaat u natuurlijk niet met het eerste de beste bedrijf in zee. U wilt een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in sanering van deze gevaarlijke stoffen en hier een jarenlange ervaring in heeft. Daarom kiest u het best voor Gom Specialistische Reiniging wanneer u Chroom-6 of dieselmotoremissie wilt laten saneren.

CMR-stoffen kunnen in diverse bedrijven problemen veroorzaken

Chroom-6 is in het verleden veelvuldig gebruikt om vervoersmiddelen, gebouwen, kunstwerken en apparatuur te conserveren. Toen wist men helaas nog niet dat deze stof zo gevaarlijk was. Door dit veelvuldige gebruik ontstaat er voor bedrijven in diverse sectoren de noodzaak om Chroom-6, net als dieselmotoremissie te laten saneren. Gom Specialistische Reiniging doet dit op professionele wijze. Het bedrijf zorgt ervoor dat de aangedane oppervlakken grondig worden gereinigd en doet dit uiteraard op veilige wijze. Het eindresultaat is een schone werkomgeving vrij van Chroom-6 en andere schadelijke stoffen.

Neem contact op met deze expert voor professionele reiniging

Heeft u een vervuiling ontdekt van Chroom-6 of andere schadelijke stoffen? Wacht dan niet en schakel meteen de hulp in van Gom Specialistische Reiniging. Dit bedrijf voorziet u dan van advies over de volgende stappen en komt zo snel mogelijk bij u langs om de schadelijke stoffen te verwijderen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit reinigingsbedrijf u biedt voor het saneren van schadelijke stoffen? Neem dan contact met hen op. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. Hier vindt u tevens meer informatie over Chrome-6, andere CMR-stoffen en wat voor risico’s deze stoffen met zich meebrengen.