Tramwerkplaats Educatie
Image default
Woning en Tuin

Wilt u een zwembadzeil kopen?

Wilt u uw zwembad thuis beschermen tegen vuil wat in het water kan komen? Bijvoorbeeld de verschillende bladeren en takjes gedurende de herfst en de sneeuw die tijdens de winter valt. Dankzij een zwembadzeil beschermd u uw zwembad tegen alles wat er in kan vallen. In de zomer scheelt u dit weer tijd, wanneer het zwembad weer gebruikt kan worden. U hoeft hem dan namelijk niet zelf schoon te maken en alle takjes eruit te verwijderen. Maar waar moet u op letten bij de aanschaf van een zwembadzeil? In deze blog vertellen wij u het!

Welke zwembadzeilen zijn er?

Bij Nettenshop kunt u zwembadzeilen kopen, dit is een partij die veel verschillende soorten netten en zeilen verkoopt. Het zwembadzeil dat zij aanbieden is gemaakt van supersterk Bisonyl PVC. In dit zeil bevinden zich diverse koperen zeilogen waarmee u het zeil kunt bevestigen. Het zwembadzeil kunt u bestellen in elke gewenste maat, maar u kunt ook kiezen uit een van de standaard afmetingen die u vindt in hun webshop. Het maakt dus niet uit hoe groot jouw zwembad is, voor elk formaat kan je een zeil bestellen. De doeken zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen of blauw dus je kan de kleur kiezen die jij graag wenst. Het voordeel van deze kleuren is dat het zeil niet zo opvalt omdat het donkere kleuren zijn.

Gemakkelijk online bestellen

Heeft u het juiste zeil uitgekozen? Dan kunt u dit zeil al binnen 10 dagen bij u thuis verwachten. Heeft u dit zeil al eerder nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Hiervoor betaald u een extra toeslag, maar u ontvangt dan wel het zeil binnen 48 uur. In ieder geval kunt u weer snel profiteren van een schoon zwembad zonder veel takjes en bladeren.

Raadpleeg de specialisten

Wil je een zwembadzeil kopen maar wil je eerst meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan even contact op met de klantenservice. Zij kunnen je namelijk meer vertellen over de opties van het zwembadzeil en het op maat laten maken. Bel ze gerust even op of stuur een email. Zij zullen je vervolgens zo snel mogelijk te woord staan.

https://www.nettenshop.nl/