Tramwerkplaats Educatie
Image default
Woning en Tuin

Daverende decoratie artikelen bij Deens!

Nog nooit gehoord van Deens? Hoog tijd voor een kennismaking. Deens is dé woonaccessoireswinkel van Nederland. Een fysieke shop of een showroom is er niet; je kunt online bestellingen plaatsen. Het aanbod is met name geïnspireerd op Denemarken en de Deense stijl met bekende namen als Urban Cotton, Bungalow en Monograph. We lichten de stijl kort toe. Ruimte en rust zijn de basisprincipes. Je ziet deze uitgangpunten terug in het bescheiden kleurenpallet waarbij tinten als wit, lichtgrijs, koelblauw en soms een beetje zwart de boventoon voeren. Patronen worden veel toegepast, denk aan ruitjes, streepjes en stipjes. De materialen waarmee gewerkt wordt, zijn duurzaam en natuurlijk. Hout en rotan bijvoorbeeld. Als je de ontwikkeling van Deens Design bekijkt, zie je zeker ook opvallende voorwerpen die als het ware de kers op de taart vormen. We noemen een messing vitrinekastje voor dierbare objecten; fleurige en kleurrijke prints voor aan de muur; een cilindervormige lamp van bamboe.

Om in het grote aanbod een beetje gericht te kunnen zoeken, heeft het Deens-team de volgende onderverdeling gemaakt:

-woonaccessoires;

-wanddecoratie;

-meubelen;

-verlichting;

-keukenaccessoires;

-badkameraccessoires;

-lifestyle;

-tuin;

-kids;

-kerst.

Fans van een bepaald merk worden op hun wenken bediend. Het complete assortiment van namen als Nordal, Madam Stolz, Ferm Living, Bloomingville, its about RoMi en House Doctor is bij elkaar gezet. Natuurlijk ontbreekt de ‘Sale’ niet, net als de rubriek ‘Nieuw’. Vind jij het prettig om kamer voor kamer te werken? Deens kan die overzichtelijkheid wel waarderen en heeft daarom een uitsplitsing gemaakt in badkamer, keuken, hal, tuin, werkplek en woonkamer. Als je het ons vraagt word je bijna als vanzelf naar de spullen geleid die jij zoekt op Deens.nl!

De klantenservice van Deens zetelt in Etten-Leur. De telefoon (+31 6 23 62 15 58) wordt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur opgenomen. Mails kunnen 24/7 gestuurd worden aan klantenservice@deens.nl. Je krijgt zo snel als kan een antwoord. Voor vandaag sluiten we af met een tip. Als je je opgeeft voor de Deens-nieuwsbrief ben jij de eerste die hoort van de laatste trends en interessante aanbiedingen.

https://www.deens.nl