Tramwerkplaats Educatie
Image default
Telefonie

Lease je smartphone bij Swapphone

Voortaan voor een laag, vast bedrag per maand een telefoon leasen hoe denk jij hierover? Zie je het wel zitten, dan is Swapphone een betrouwbaar bedrijf om een deal mee te sluiten. Swapphone is gevestigd in Breda, maar je kunt eigenlijk alles online regelen. We leggen uit hoe het werkt. Op www.swapphone.nl staat het volledige assortiment smartphones waar je uit kunt kiezen. Zowel iPhones als Samsungs. Als er eentje tussen staat, die jij wel ziet zitten, klik er dan op. De maandprijs en de kleur van de phone verschijnen in beeld, net als een opsomming van belangrijke voorwaarden als:

-het eerste bedrag betaal je per iDEAL, daarna maandelijks via automatische incasso;

-alle prijzen zijn inclusief BTW;

-bij een jaarcontract kun je na het eerste jaar opzeggen; bij een maandcontract na de derde maand;

-je krijgt levenslange garantie, ook als er sprake is van schade;

-de telefoon wordt simlock vrij geleverd.

Er is nog een groot voordeel aan een iphone huren in plaats van kopen: de mogelijkheid te swappen. Je mag op ieder gewenst moment overstappen op een andere telefoon. Bijvoorbeeld als je vrienden extreem goede ervaringen hebben met een bepaald model. Of als je toch liever een smartphone met meer geheugen wilt. Voor een swapp hoef je niet te betalen. Je stuurt je huidige iPhone terug naar Swapphone en de nieuwe is al naar je onderweg.

Op de Swapphone-site zie je het Thuiswinkelwaarborg-logo staan. Dit betekent dat je zorgeloos zaken kunt doen met Swapphone. Webwinkels die dit logo voeren – en dat mogen echt niet alle shops – zijn betrouwbaar en transparant. Het telefoonnummer, vestigings-, post- en emailadres zijn bekend. De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op de site en ze voldoen aan eisen die de Consumentenbond stelt. Bij een gecertificeerde firma heb je altijd een bedenktijd van veertien dagen. De prijzen zijn duidelijk; het bestelproces is overzichtelijk; de betaalomgeving is veilig. Met andere woorden: je kunt met een gerust hart jouw nieuwe lease iPhone regelen via Swapphone.nl!

https://swapphone.nl