Tramwerkplaats Educatie
Image default
Sport

Met de EMS training boek je snel en goed resultaat

Ben jij de trainingen in de sportschool een beetje zat en zou je weleens wat anders willen doen om fit te worden? En lijkt het je dan ook wel leuk om iets te doen waarbij je snel een goed resultaat kan boeken? Start dan vandaag nog met EMS training.

Snel strak in je vel zitten, sterke spieren krijgen en gewicht verliezen, met EMS training kan het allemaal. En om dit mooie resultaat te boeken hoef je je huis niet meer uit, de trainingen kan jij gewoon in jouw woonkamer doen. Of in de keuken, slaapkamer of zolder, waar jij maar wilt. En de tijd die een EMS training jou kost? Die zal je verbazen. Twee keer per week een trainingssessie van 20 minuten is voldoende om een verbluffend resultaat te behalen. Meerdere uren per week jezelf afbeulen in de sportschool is dus echt niet meer nodig. En tijdsdruk vanwege openingstijden en lestijden van de sportschool of drukte in je privéleven zal je ook niet meer hebben, je traint gewoon wanneer het jou het beste uitkomt. Ook wanneer je een week hebt met een flink drukke agenda zal je ergens wel een gaatje vinden om een work-out van 20 minuutjes uit te voeren.

Vind je het moeilijk te geloven dat een slechts 20 minuten durende work-out voldoende is voor het behalen van een goed resultaat waarbij je fit wordt en blijft? Het is echt waar! Bewezen is dat een 20 minuten durende EMS work-out gelijk staat aan 3 tot 4 uur trainen en zwoegen in de sportschool.

EMS apparaat, stimulatiepak en bandelektroden van StimaWELL

Het centrale zenuwstelsel zorgt ervoor dat we kunnen bewegen. Onze spieren worden vanuit hier namelijk aangestuurd. Om het voor elkaar te krijgen dat onze spieren gaan bewegen geeft het centrale zenuwstelsel elektrische signalen naar de spieren af. Precies hetzelfde gebeurt met EMS. Maar dan van buitenaf, door middel van elektroden. Het maakt niet uit waar de elektrische signalen vandaan komen, van binnenuit of buitenaf, de spieren reageren op beide precies hetzelfde.

Voor het uitvoeren van een EMS training thuis heb je een EMS apparaat, een stimulatiepak en bandelektroden nodig. Het stimulatiepak en de bandelektroden draag je tijdens de work-out, deze bevatten de elektroden die zorgen voor de stimulatie van de spieren. Het apparaat zend deze elektroden naar het stimulatiepak en de bandelektroden.

Wil jij ook op deze manier trainen? Neem contact op met StimaWELL voor meer informatie en het huren van de benodigdheden op telefoonnummer 033-303 77 68.

 

https://ikwilstimawell.nl/