Tramwerkplaats Educatie
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels in uw branches

Bent u op zoek naar een professionele cursus zakelijk Engels voor uzelf of uw collega’s? The Square Mile biedt taalcursussen speciaal voor bedrijven en organisaties. Het dagelijks gebruik van een taal vergt andere kennis dan wanneer u specifieke vaktermen gebruikt op u werk. Daarom biedt The Square Mile taaltrainingen die gericht zijn op diverse branches en functies. U kunt bij ons terecht voor een taaltraining op maat, samengesteld aan de hand van uw leerdoelen. Of het nu gaat om een training voor uw klantenservice medewerkers, of een collega in een management functie, bij ons krijgt u precies de training die u nodig heeft.

Taleninstituut The Square Mile

The Square Mile is een taleninstituut met locaties in diverse grote steden in Nederland. Of u nu in Amsterdam of Rotterdam woont, het is altijd een verrijking als u meerdere talen beheerst. Vele steden en bedrijven zijn inmiddels internationaal georiënteerd. Daarom kunt u bij ons terecht voor een training in de taal die u nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Bij het samenstellen van uw taaltraining wordt niet alleen rekening gehouden met uw branche en functie. Ook uw wensen, leerdoelen en manier van leren zijn van belang. Daarnaast passen we ons zoveel mogelijk aan aan uw planning, zodat u uw trainingen kunt volgen op de momenten dat het u uitkomt. Op deze manier kunt u er de tijd voor nemen, wat de uiteindelijke leerresultaten ten goede komt.

Taaltraining op locatie, online of incompany

Naast onze vestigingen in Amsterdam, Breda en Rotterdam beschikt The Square Mile over vele andere trainingslocaties in Nederland. In maar liefst 16 steden kunt u gebruik maken van onze trainingslocaties. Heeft u liever een training bij u in het bedrijf? Dan kan worden gekozen voor een incompany training. Onze trainers komen dan naar u toe, zodat u de training op de eigen werkvloer kunt volgen. Of het nu een training voor 1 persoon of 100 personen betreft; wij bieden altijd maatwerk. Online een training volgen behoort ook tot de mogelijkheden!