Tramwerkplaats Educatie
Image default
Management

Small business for ladies at home

 

Dameswinkeltje aan huis

 

1. Verkoop uw foto’s

Heb je een goed oog voor mooie foto’s? Maak dan van je hobby je (fulltime) baan. Het werk is tegenwoordig diverser dan bruiloften, bedrijven en reclamecampagnes. Je kunt gemakkelijk je eigen online winkel openen waar je afdrukken, posters, NFT’s en meer kunt verkopen. Een andere mogelijkheid is om je foto’s te verkopen op stockfotosites en passief inkomen te verdienen terwijl je andere dingen fotografeert.

 

2. Adviseur voor het beheer van sociale media

In oktober 2021 waren er wereldwijd meer dan 4,2 miljard actieve internetgebruikers, goed voor 53,6% van de wereldbevolking.

 

Dit maakt marketing via het internet aantrekkelijk voor bedrijven. Maar met alle verschillende social media platforms (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, etc.) wordt het al snel overweldigend. Dan is een social media manager onmisbaar. Hij of zij is verantwoordelijk voor het creëren en analyseren van content voor alle sociale media van het merk.

 

Als social media manager kun je betaald krijgen voor het creëren van boeiende content, het schrijven van een goed cv, het reageren op reacties, het runnen van advertenties, en nog veel meer. Je ontvangt een uurtarief of een projectvergoeding.

 

Dit is de perfecte baan voor digitale nomaden die online geld willen verdienen en een bedrijf willen starten zonder veel geld te investeren.

 

3. Verkoop van schoonheidsproducten en producten voor persoonlijke verzorging.

De schoonheidsindustrie is goed uit de Covid-19 crisis gekomen. Uit ons onderzoek bleek dat 55% van de bedrijven in de branche tevreden is met de prestaties van hun bedrijf in 2020. Bedrijven die een online winkel hebben en idealiter een verscheidenheid aan leveringsopties hebben, zullen het ook de komende jaren goed blijven doen.

 

Populaire producten:

 

Persoonlijke verzorgingsproducten zoals handontsmetters en gels.

Producten voor een spa-ervaring thuis: Mask & Co.

Schoonheidstechnologieën zoals massagepistolen, slimme spiegels en make-upkoelkasten.

 

4. Verzorging voor huis en dier

Nu mensen meer en meer reizen, hebben ze iemand nodig om voor hun huis of huisdieren te zorgen. Met het internet hoeven mensen minder vaak fysiek op het werk aanwezig te zijn, dus zijn ze vaak langere tijd weg. Dan is het een veilig idee om iemand voor uw huis te laten zorgen.

 

Als je het niet erg vindt om voor langere tijd in het huis van iemand anders te wonen, dan werken huishoudelijke hulp en huisdierbezit goed voor je, of je nu wel of niet voor huisdieren zorgt.

 

Je kunt je eigen Shopify-website maken om je diensten aan te bieden en op de markt te brengen. Daarnaast kunt u bladeren door websites en apps gewijd aan het samenbrengen van huiseigenaren en nannies, zoals:

 

TrustedHousesitters: Trustedhousesitters (wereldwijd actief) is een geweldige site voor iedereen die op zoek is om te beginnen als thuisoppas en ervaring en referenties op te doen. Het werk op dit platform is pro bono, dus zie het meer als een ruilhandel: jij hebt een gratis appartement en zij zijn een gratis oppas.

Andere goede sites zijn Mindmyhouse en Housecarers

 

Daklozen: Homeless is een website en app voor pet sitting. Je maakt een profiel aan en reageert op vacatures. Let wel op dat je hier niet kunt overnachten of in het huis kunt overnachten. Een andere goede site voor huisdierenoppas is Pawshake.

 

Als je van een huis of huisdier je beroep wilt maken, doe dan je best om een mooi en aantrekkelijk profiel aan te maken. Gebruik foto’s die je vreugde en enthousiasme laten zien (dieren zijn het mooist) en zorg ervoor dat je alle onderdelen van je profiel invult. Geef specifieke informatie over je ervaring met het verzorgen van huizen en huisdieren. Vermeld ook eventuele relevante cursussen of diploma’s, want die geven je een voorsprong op anderen.

 

Om succesvol te zijn in een specifieke branche, moet je meestal je Shopify online winkel combineren met de hierboven genoemde platforms.

 

5. Mobiele telefoon accessoires

Bijna iedereen bezit een mobiele telefoon, dus de kring van potentiële klanten voor uw mobiele telefoon accessoires is eindeloos. Je kunt alle kanten op met dit bedrijfsidee: print-on-demand, handgemaakt, niche, dropshipping, en meer.

 

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/pagination/26.html

 

 

business management 

vacatures

 

https://www.newbusinessmanagement.com/