Tramwerkplaats Educatie
Image default
Boeken en Tijdschriften

Silvester en meer theologische boeken

Ben je bekend met de boeken over Silvester? Deze boeken volgen een jongetje dat verhuist van de stad naar het platteland. Je leest alle leuke en minder leuke dingen die hij meemaakt als hij verhuist en alles wordt op een Christelijke manier vormgegeven. Want dat zijn alle boeken bij Kok Boekencentrum. Dit is namelijk een uitgeverij en boekhandel vol theologische boeken. Ze bieden boeken over uiteenlopende onderwerpen. Je vindt bij hen zowel boeken ter ontspanning als boeken over theologie, filosofie en andere onderwerpen. Ontdek snel het uitgebreide assortiment!

Kinder- en volwassen boeken

Bij Kok Boekencentrum koop je boeken voor jong en oud. Dit kan een roman zijn, maar ze bieden ook tijdschriften, strips, de bijbel, wetenschappelijke boeken et cetera. Er staat slechts één ding centraal: alle boeken zijn theologisch en gaan dus over God. Doordat dit bedrijf al jarenlang samenwerkt met allerlei Christelijke ondernemingen, weten ze hun aanbod altijd goed te houden. Zo vind je ook de boeken van Narnia, de Lotte laat maar boekenserie en boeken van Charlie Mackesy in het aanbod. Of je nou liever voor luchtige kinderboeken gaat of juist zware en diepgaande theologische boeken wenst; voor ieder zit er iets bij. Het maakt zelfs niet uit of je gelovig bent of niet; de boeken zijn voor iedereen toegankelijk.

Bestel de boeken die jij graag leest

Wil jij graag theologische boeken gaan lezen of voor jezelf hebben? Dan vind je genoeg keuze in het aanbod van Kok Boekencentrum. De Silvester-boeken zijn een echte aanrader voor de jeugd. Heb je vragen over ons assortiment? Dan neem je gewoon contact op met de experts. De contactgegevens vind je op de website. Ben jij benieuwd naar een andere benadering van hoe de wereld is ontstaan? Kies er dan voor om de Christelijke boeken te gaan lezen. Wetenschap en religie liggen namelijk vrij dicht bij elkaar.