Tramwerkplaats Educatie
Image default
Eten en drinken

Tony Chocolonely, de lekkerste chocolade

Tony Chocolonely, een merk met een missie. Dat Tony Chocolonely iets unieks heeft, zal duidelijk worden na het lezen van dit artikel. 

Waarom zou je Tony Chocolonely kopen?

Dit merk heeft bijzondere smaken en leuke uitvoering. Heb je dit merk eenmaal geproefd, dan vergeet je het nooit meer. Het is een iets duurder product, maar daar staat tegenover dat het wel Fairtrade is. 

Tony Chocolonely heeft een bijzondere voorgeschiedenis

De oprichter Teun van Keuken begon 12 jaar geleden met dit merk. Hij vond dat er iets moest veranderen aan de chocolade industrie. Nog steeds bestaat er gedwongen arbeid, vooral kinderarbeid, slavernij dus. Hij maakte er een missie van om dit te veranderen. Hij zorgde voor traceerbare bonen, dat wil zeggen dat hij kon achterhalen waar de bonen vandaan kwamen. De bonen komen uit de Ivoorkust en Ghana. Hij versterkt de coöperaties en sluit minimale contracten met de boeren af van vijf jaar. De boeren krijgen zo een leefbaar inkomen. Op deze wijze wordt slavernij voorkomen. Er wordt betere kwaliteit geleverd en de productiviteit van de oogst kan worden verhoogd. 
Het resultaat is een heerlijk, gecertificeerd chocolademerk, dat 100% slaafvrij is. 
Het is een wereldwijde missie die nog lang niet is afgelopen; de strijd gaat door. 

Welke soorten chocolade verkopen wij?

We hebben heel veel soorten bulk Tony Chocolonely. Er komen steeds nieuwe smaken bij, zodat iedere chocolade liefhebber wel zijn eigen unieke smaak kan vinden. Zo heb je buiten melk en pure chocolade nog vele varianten, zoals: melk karamel zeezout, puur amandel zeezout, puur pecan kokos, wit framboos knettersuiker. Het loont de moeite om regelmatig onze website te bezoeken. Wij passen ons assortiment voortdurend aan. Wij houden ons klantenbestand graag tevreden. Er ijn bijzondere smaken en verpakkingen te koop bij speciale feestdagen, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen. Er zijn limited editions. Voor bijvoorbeeld feestjes of speciale gelegenheden hebben wij Tiny Tony’s minirepen, melk of puur doos, per 140 stuks verpakt. Er zijn leuke stapelblikken te koop. Je kunt iemand laten kennismaken met dit merk door een “proeverij” te geven: verschillende smaken in een doos. 

snoepdiscounter.nl, een prima webshop

Snoepdiscounter is de goedkoopste snoepgroothandel van Nederland. Dat is een erg goede reden om bij ons een bestelling te doen. Bovendien bezorgen wij snel en gratis in Nederland en België bij een bestelling boven de 50 euro. Bekijk gerust ook eens onze andere soorten snoepgoed op onze website. Wel zo gemakkelijk om in één keer alles bij ons in te kopen. Je kunt al ons snoep in bulkverpakking kopen, zodat zowel bedrijven als particulieren bij ons een bestelling kunnen doen, tegen een scherp tarief. 

Probeer dit heerlijke merk Fairtrade chocolade, met een passende prijs. Je maakt er de wereld een stukje beter mee. 

https://www.snoepdiscounter.nl/