Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Met een avondje speeddaten vergroot jij jouw kansen in de liefde

Ben jij op zoek naar een leuke date maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen om deze te vinden? Kom dan met ons speeddaten! Wij organiseren de gezelligste speeddate avonden waar wel 30 tot 40 singles aan mee doen. Dit betekent dat je een date hebt met 15 tot 20 andere singles. En omdat wij onze speeddate avonden door het hele land organiseren zal je altijd singles ontmoeten die bij jou in de buurt wonen.

Ook zorgen wij ervoor dat je gaat daten met singles binnen jouw leeftijdsgroep. Wij hanteren hiervoor vier verschillende leeftijdscategorieën: categorie 22 tot 35 jaar, categorie 30 tot 45 jaar, categorie 40 tot 55 jaar en categorie 50 tot 65 jaar. Let dus goed op of je de juiste leeftijdscategorie aanklikt wanneer jij jouw ticket voor een speeddate event gaat boeken.

In twee uur date je 15 tot 20 singles

In een tijdsbestek van ongeveer twee uur heb je dus rond de 15 tot 20 dates. Om het voor elkaar te krijgen dat je met alle dates een leuk gesprekje kunt houden is iedere date van korte duur. Voor iedere date hebben wij vier minuten ingepland. Het is bewezen dat je altijd binnen een paar minuten weet of er een klik is tussen jou en een ander persoon. Daarom is deze manier van daten ook zo effectief. Voel je namelijk geen klik na een paar minuten, dan hoef je verder geen tijd te stoppen in die desbetreffende date. Voelde jij en jouw date wel een klik bij elkaar? Dan kunnen jullie samen tijd investeren om uit te zoeken of de liefde tussen jullie kan opbloeien.

Tussen iedere date door houd je op de speeddate kaart of via de Match app op je smartphone bij wat je van de dates vond. Na afloop sturen wij jou een email met jouw matches.

Event zoeken, boeken en daten maar

Wil jij speeddaten in Arnhem? Of in Den Haag? Of ga je liever daten in Eindhoven? Het kan allemaal! Zoals gezegd zijn wij door heel Nederland te vinden, want liefde moet voor iedereen binnen handbereik zijn.

Ticket boeken? Ga naar onze site, kies een locatie en datum, check de leeftijdscategorie en bevestig. Jouw ticket is geboekt, op naar een gezellig avondje daten!

 

https://speeddaten4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Bedrijfscoach

Goede zorgverzekering 2021

Geld besparen doe je door energieleveranciers te vergelijken