Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Kies voor gemak en ga voor een bouwbedrijf met een sleutel-op-de-deur formule

Wil je graag nieuwbouw in Limburg bouwen, maar zie je op tegen de vele complexe en arbeidsintensieve handelingen die hierbij komen kijken? Kies dan voor gemak en ga op zoek naar een bouwbedrijf dat sleutel-op-de-deur woningen aanbiedt. De bouw van jouw woning geef je dan volledig uit handen. Het bouwbedrijf levert jouw sleutel-op-de-deur woning volledig afgewerkt op, zodat je er in principe direct in kunt trekken. In Limburg laat je dit nieuwbouwproject het beste over aan Bouw-Advies. Bij dit bouwbedrijf is het, naast een sleutel-op-de-deur woning, ook mogelijk om te kiezen voor casco/ruwbouw. Bij casco/ruwbouw krijg je de mogelijkheid om jezelf wat meer te mengen met het project. Je focust je dan volledig op de inrichting terwijl de ruwbouw voor je wordt gedaan.

Jouw nieuwbouw in Limburg volledig naar wens

Bij Bouw-Advies kies je dus zelf in welke mate je betrokken wilt zijn bij jouw nieuwbouwproject in Limburg. Al meer dan 35 jaar bouwt dit bouwbedrijf sleutel-op-de-deur woningen, energiezuinige woningen en ruwbouw. Bovendien kun je bij Bouw-Advies terecht voor renovaties en verbouwingen. Met hun jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten zijn ze in staat om in alle bouwstijlen te bouwen. Ook jouw nieuwbouw in Limburg laat je dus volledig naar eigen wens bouwen.

Een bouwbedrijf dat zich aan de gemaakte afspraken houdt

Wanneer je in zee gaat met een bouwbedrijf wil je natuurlijk graag dit bedrijf kunnen vertrouwen. Bij Bouw-Advies werken ze met vaste prijzen die van tevoren duidelijk worden gecommuniceerd. Voordat ze met jouw project aan de slag gaan, stellen ze een plan op en spreken ze samen met jou een termijn en budget af. Alles wordt volledig afgestemd op jouw wensen, want uiteindelijk ben jij degene die in de nieuwbouw komt te wonen. Met deze persoonlijke aanpak onderscheidt Bouw-Advies zich van de concurrentie. Voor jouw nieuwbouwproject ben je bij Bouw-Advies dus zeker op de goede plek.