Tramwerkplaats Educatie
Image default
Bedrijven

Uw persoonlijke MBA. Makkelijk en snel.

Stelt u zich voor. De zaken gaan niet zoals u graag wilt. Uw winst blijft achter en er is nauwelijks groei te ontdekken. Natuurlijk wilt u hier verandering in brengen, en het liefst zo snel mogelijk. Traditionele adviseurs zullen u kunnen helpen, maar zijn duur en erg langzaam. Zo moet u een lange tijd wachten op uw advies en kan dit enorm in de papieren lopen. U zult in deze situaties geholpen worden door een bedrijfskundige. De hoogste titel in de bedrijfskunde is dat van de Master of Business Administration, kortweg een MBA genoemd. Ontdek in dit artikel hoe Scripted Consultancy kwalitatief MBA advies betaalbaar en snel beschikbaar maakt.

Wij van Scripted Consultancy hebben een digitale oplossing ontwikkeld voor uw adviesvraagstukken. Onze methode werkt op basis van data en een slim bedrijfskundig algoritme. Dit werkt via 4 stappen.

Stap 1) Geef uw data in.

Dit is in essentie het opnemen van uw gegevens, iets wat normaliter gebeurt door een intensief gesprek met een adviseur. Dit duurt bij ons niet urenlang verdeelt over verschillende sessies, maar slechts 15 tot 20 minuten. U vult uw gegevens in via een chatbot, zo kunt u deze raadplegen op het moment dat het u uitkomt.

Stap 2) Ons algoritme

Ons algoritme gaat met  uw data aan de gang. Dit algoritme vindt  u alleen bij Scripted Consultancy. Deze verzorgt een ouput met analyses en adviezen. Zie deze stap als een “black box”, wat hier precies plaatvindt is niet van belang.

Stap 3) De MBA

In deze stap nemen wij de output van ons algoritme en laten we deze persoonlijke nakijken door een MBA gecertificeerd professional!

Stap 4) De levering

Onze professional stuurt uw persoonlijke advies naar u op. U kunt hier direct mee aan de gang door middel van een overzichtelijk rapport met duidelijke aanbevelingen.

Zo kan iedereen een succesvolle business runnen.! Dat , is Scripted Consultancy!

https://www.scriptedconsultancy.com/