Tramwerkplaats Educatie
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl is dé speciaalzaak voor led en meer!

Alles wat je nodig hebt qua LED verlichting kun je kopen op Ledonline.nl. Een greep uit de collectie:

-Powergear montageplaten, systeem plafond beugels, eindkapjes, flexibele verbindingstukken, pendelsets, koppelstukken, hoekstukken, T-stukken, X-stukken, spanningsrails, begin voeding blokjes en midden voeding blokjes;

-12V en 24V drivers;

-dimmers met afdekraam;

losse LED spots, inbouwspots, railspots;

-cardanische armaturen, opbouwarmaturen, kantelbare armaturen;

-strips met controller;

-hanglampen;

-panelen met ophang-set en opbouwframe;

-noodverlichting, vluchtwegaanduiding, paniekverlichting.

Om uit dit aanbod die producten te kiezen die in jouw geval het meest geschikt zijn, is best lastig. Schroom daarom niet om het Ledonline.nl-team te raadplegen voor uitleg en tips. 

Op Ledonline.nl worden een aantal basis led-concepten uiteengezet. De experts leggen uit wat goede lampen zijn voor onder meer woningen, horecabedrijven, winkels, etalages en kantoren. Een speciale categorie is ‘food’. Dit betreft het domein van verse levensmiddelen. Juist in zaken waar vers waar als groente, fruit, brood, vlees, vis e.d. worden verkocht is authentiek licht van groot belang. De klant wil zien wat hij koopt. Hij wil zien dat een en ander dagvers is. Hij wil zien dat de zaak schoon is en dat jij netjes werkt. Als hij enigszins twijfelt, stapt hij de deur uit en gaat hij naar de concurrent. Aanvullend zorgen passende ledlampen voor gezelligheid in bepaalde hoeken van de winkel. Een zithoek vraagt om een sfeervolle lamp die warm licht afgeeft, zodat mensen zich uitgenodigd voelen er plaats te nemen. Verlichting is  altijd maatwerk. Als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken en installeren van nieuwe lampen, kun je Ledonline.nl inschakelen. Je krijgt een gratis en vrijblijvend lichtplan. Pas als je helemaal tevreden bent, wordt overgegaan tot de aankoop van de leds. Ledonline.nl doet dit bij gespecialiseerde groothandels. Er wordt altijd gekozen voor eersteklas ledlampen van betrouwbare merken als Philips, Osram en Verbatim. Het ophangen van de armaturen kun je ook overlaten aan de mensen van Ledonline.nl. Als het project is afgerond, blijft Ledonline.nl stand-by voor service.