Tramwerkplaats Educatie
Image default
Aanbiedingen

Het Anker meubels

Meubels met internationale allure…uit Nederland. Met meer dan 90 jaar ervaring en uitmuntend vakmanschap is de Nederlandse zitspecialist Het Anker een wereldleider van eigen bodem. Geen poespas, gewoon kwaliteit leveren… Hollandse nuchterheid brengt Het Anker naar het absolute toppunt.

 

Thuis met anker

“Naar huis gaan doe je op de ankerkruk” is een van de bekendste motto’s van de Nederlandse meubelmaker, en eigenlijk slaat het familiebedrijf de spijker op zijn kop. Topkwaliteit is gegarandeerd omdat alles van ontwerp tot productie, van naaien tot decoreren onder één dak plaatsvindt. Niets ontsnapt immers aan de ogen van de pro’s.

 

Mode (leren) meubelen

Om een ​​continue beleving van de markt te behouden, komen ook bekende ontwerpers in binnen- en buitenland regelmatig om hun ideeën te delen en trends te reviewen. Een van de specialiteiten van Het Anker is leerbewerking. Het uitgebreide leeraanbod is afkomstig van gerenommeerde Italiaanse leerlooierijen. Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden om uit een uitgebreide stoffencollectie te kiezen. Het Anker weet voor elke stijl en elk meubel het juiste interieur te verzorgen.

 

Nederlandse economie

Wij Nederlanders geven niet graag te veel geld uit aan meubels en daar hield Het Anker rekening mee. Dat komt mede doordat het bedrijf de kosten onder controle houdt door het hele proces onder één dak te houden. Ook omdat de hoogste kwaliteit materialen professioneel worden verwerkt, is er weinig afval en kostenverlies.

 

Stijl selectie

Meubels van Het Anker passen bij vrijwel elke levensstijl. Van strak modern tot klassiek, stijlvol tot industrieel. Daarom passen ze ook in elk interieur. De collecties zijn altijd up-to-date en up-to-date dankzij het agressief volgen van trends in styling, materiaalkeuzes en kleurenschema’s.

 

Test het!

Maar waar kun je de meubels van Het Anker beter bekijken? Om ze echt te zien, ruiken of voelen, kiest u best voor een van de betrouwbare partners van Het Anker. Alle relaties leggen de nadruk op eersteklas kwaliteit en verregaande service. Comfort en kwaliteit zijn de basis, en uiteindelijk is uw beleving de laatste drijfveer!

https://www.onsteinmeubelen.nl/