Tramwerkplaats Educatie
Image default
Aanbiedingen

Een verjaardag een feestje maken, doe je zo!

Het geven van een leuk verjaardagsfeestje klinkt misschien makkelijker dan het is. Wanneer we zelf naar een verjaardag gaan van iemand die we kennen, ontstaat er vaak een moment waarop we ‘het wel gezien hebben’. Hoe zorgen we er eigenlijk voor dat dat bij ons eigen feestje niet gebeurt? Hoe zorgen we ervoor dat onze gasten het enorm naar hun zin hebben op ons eigen, onvergetelijke feestje? De antwoorden lees je in dit blog. Lees dus vooral gauw verder als jij binnenkort degene wilt zijn met hét feestje van deze tijd!

Ga erop uit!

Eén van de redenen waarom men een feestje niet altijd even leuk vindt, is vooral dat er eigenlijk niets gedaan wordt. Wanneer je een hele middag of een hele avond op een stoel zit om met een aantal mensen te praten, is de kans groot dat dit feestje niet echt onvergetelijk wordt. Wanneer je er met jouw feestje bijvoorbeeld voor kiest om iets te doen of desnoods op een bepaald moment de tafels en stoelen weg te halen, wordt de ‘vibe’ van jouw feestje heel anders. Ga daarom lekker met elkaar dansen, ga picknicken in het bos of maak een mooie stadswandeling. Allemaal dingen die jij kunt doen zodat jouw feestje minder snel of misschien zelfs helemaal niet vergeten wordt!

Hoe ziet jouw feestje eruit?

Een feestje kan eigenlijk geen echt feestje zijn zonder de juiste versiering. Los van hoe oud je bent: jouw huis, appartement of kamer moet gewoon versierd worden. Schaf daarom gauw online wat slingers en ballonnen aan en zorg ervoor dat de setting helemaal klaar is om het beste feestje te geven. Jouw gasten komen hoe dan ook meteen in een bepaalde feeststemming wanneer jij ervoor kiest om je kamer leuk te versieren. 

Speel wat muziek af

Het is tot slot aan te raden om in ieder geval wat muziek op de achtergrond te laten spelen. Zo zorg je ervoor dat er geen echte stiltes vallen en men een beetje in een wat lossere sfeer terecht komt. Zoek een leuke playlist, druk op ‘shuffle’ en voilà: enjoy your party! 

 

https://www.slingershop.nl/