Ga wonen in een comfortabel particulier verpleeghuis

Tramwerkplaats-educatie

Voor veel ouderen komt er een moment dat zelfstandig wonen niet meer kan en ze willen verhuizen naar een particulier verpleeghuis. Het is dan wel zaak dit tijdig te regelen. Omdat de vergrijzing toeneemt is het belangrijk dat u tijdig uw inschrijving regelt als u een beroep wilt doen op particuliere ouderenzorg. Het grote voordeel van wonen in een particulier verpleeghuis is dat deze huizen altijd kleinschalig zijn. U woont er met twintig tot veertig andere ouderen en u heeft altijd de beschikking over een eigen ruim appartement waar u zich als u dat wilt kunt terugtrekken. U kunt ook altijd de maaltijden op uw eigen kamer gebruiken als u geen prijs stelt op gezamenlijk eten.

Kies voor zorg op maat in een prettige omgeving

Als u bent aangewezen op verpleegzorg dan is het wel zo prettig als u kunt rekenen op particuliere ouderenzorg. Dit is zorg op maat en het zal u aan niets ontbreken. Een particulier verpleeghuis vraagt uiteraard een hogere eigen bijdrage dan een reguliere verpleeginstelling, maar daar krijgt u veel voor terug. Als u, of een dierbaar familielid, wil kunnen rekenen op uitstekende zorg tijdens de laatste levensfase, dan is verhuizen naar een prettige omgeving natuurlijk een aantrekkelijk vooruitzicht. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen dan is het belangrijk om al voordat u deze zorg nodig heeft informatie in te winnen.

Kies voor de beste zorg voor uw oude dag

Als het moment zich aandient dat u niet langer zelfstandig kunt wonen dan kunt u kiezen voor uitstekende particuliere ouderenzorg door Compartijn. Zij hebben verschillende particuliere verpleeghuizen in geheel Nederland. Op de website kunt u een overzicht vinden van de locaties en zijn uiteraard ook foto’s beschikbaar, zowel van de panden als van de royale appartementen die beschikbaar zijn. Familie en vrienden zijn altijd welkom en er is zelfs een gastenverblijf waar gebruik van kan worden gemaakt voor een overnachting. Vanzelfsprekend is er uitstekende medische zorg aanwezig en er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen.