Altijd persoonlijk advies bij het kopen van een gebruikte vrachtwagen

Tramwerkplaats-educatie

Wanneer je op zoek bent naar een gebruikte vrachtwagen, is het fijn als je advies kunt krijgen van een echte kenner. Zo’n echte kenner is Francken en Wagensveld. De specialisten van deze firma geven antwoord op al je vragen bij het kopen van een nieuwe óf gebruikte vrachtwagen. Zoek je bijvoorbeeld een trekker om trailers vol ladingen mee te vervoeren? Francken & Wagensveld heeft ze voor je. Voor elke klus is een vrachtwagen die bij jouw doeleinden past. Neem contact op of kom langs bij deze specialist in Nieuwerbrug en bekijk het grote assortiment aan vrachtwagens zelf.

Naast een gebruikte vrachtwagen ook reserveonderdelen aanschaffen?

Als u een nieuwe of gebruikte vrachtwagen gebruikt, moet deze goed onderhouden worden. Onderdeel daarvan is een goede documentatie. Bij de vrachtwagenspecialist Francken & Wagensveld wordt de verkoop van vrachtwagens en reserveonderdelen met de grootste zorg uitgevoerd. Zo weet je dat je een topmerk gebruikte vrachtwagen koopt mét een zorgvuldige documentatie. Dan weet je zeker dat de vrachtwagen op een juiste en volledige manier gekeurd is, op verschillende punten. Er is een extensief assortiment met gerenommeerde merken en je bent van harte welkom om deze te komen bekijken in Nieuwerbrug. Deze specialist is uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen.

Een gebruikte vrachtwagen is de perfecte keus voor een beginnende organisatie

Ben je bezig met het inrichten van je bedrijf en moet je dus veel spullen verhuizen? Of heb je een transportbedrijf en heb je een nieuwe vrachtwagen nodig, maar zijn die te duur? Bij Francken & Wagensveld kun je in beide gevallen bij uitstek terecht. Deze zaak doet in nieuwe en 2e hands topmerk vrachtwagens die in perfecte staat verkeren. Ze verkopen, onderhouden en repareren vrachtwagens in alle denkbare soorten en maten. Zo bieden zij je een passende oplossing voor bedrijven in verschillende fasen tegen aantrekkelijke prijzen. Je bent van harte welkom bij de winkel in Nieuwerbrug om het gehele assortiment zelf te bekijken. Ook staat deze specialist altijd voor je klaar met antwoord op al je vragen en professionele adviezen.