Tramwerkplaats Educatie
Image default
Tuin en buitenleven

Geschikte muggenlampen voor op de slaapkamer

Muggen in je slaapkamer zijn natuurlijk nooit ideaal om te hebben. Niemand vind hun geluid fijn en na een tijdje wordt je al gauw heel erg geïrriteerd van die nare beestjes. Het beste wat je dan ook kan doen is actie ondernemen om de muggen te verjagen. Door een paar dingen kun je er voor zorgen dat de muggen niet langer meer in je slaapkamer zullen zitten. Voor jou hebben we even de beste anti muggenlampen slaapkamer op een rijtje gezet.

  • De lichtlampen

Deze soort lampen zijn een van de beste dingen die er zijn, dit komt omdat het licht van de lamp de muggen aantrekt en afmaakt. Dit zijn dan ook de lampen die je normaal gesproken in de winkel ziet liggen als je een keer in de bouwmarkt bent. Het nadeel is alleen dat deze lampen alleen maar werken aan de hand van het licht. Als de lamp het niet goed doet dan zul je dus nog steeds muggen hebben.

  • De geluidlampen

Er zijn dus verschillende soorten muggenlampen op de markt. Ieder heeft zo weer zijn eigen werking. Een muggenlamp met een bepaalde toon maakt een heel hoog piepje, deze is voor de mens niet te horen. De muggen horen het wel en zullen hierdoor niet meer in de kamer blijven zitten. Het nadeel van deze lampen is wel dat ze over het algemeen vrij duur zijn, het is dan ook zeker iets waar je even over na moet denken.

  • De lampen die alles combineren

Van deze soort lampen zijn er nu niet echt heel erg veel op de markt beschikbaar. Een van de lampen die alles combineert die je wel zo kunt kopen is van Cyclone anti muggenlamp slaapkamer. Deze lamp combineert eigenlijk alle mogelijke voordelen van werking van muggenlampen. Deze lamp zorgt er in de eerste plaats voor dat de muggen af komen op het UV licht. Vervolgens worden de muggen door middel van een soort trechter in de lamp geleidt, hier worden ze door verschillende ventilatoren naar beneden geduwd. Zo belanden ze allemaal in een soort verzamelbak, dit kun je heel makkelijk leeg gooien. Het is dan ook niet moeilijk om de bak elke keer te legen. Er zijn dus verschillende lampen die ieder weer hun eigen functie hebben. Echter is het wel veel makkelijker om een lamp te kopen die eigenlijk alles toch wel zo’n beetje combineert. Dan heb je namelijk de werking van alle lampen bij elkaar. Het gevolg is dan ook dat je heel erg snel van je muggen in de slaapkamer af bent. Zo kun je zonder problemen gaan in slaap vallen, zonder dat je ook maar last hebt van dat irritante geluid. Kijk dus eens naar de anti muggenlamp voor in de slaapkamer van Cycnlone, deze is op dit moment echt een van de betere lampen die je kunt aanschaffen.

 

Gerelateerde artikelen

Goede hovenier in Almelo aangeboden!

Een beplantingsplan is onmisbaar bij het creƫren van een groene tuin

Tuin laten bestraten? Bel Egalisee Bestratingen uit Breda