Modern wagenpark voor gespecialiseerde koeltransport

Vanaf 2000 is LogistiCCare bezig met eigen materieel voor koel- en vriestransporten. Ze begonnen met kleine zendingen, maar wist u dat dit bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van vries- en koeltransport? Zij beschikken over een groot modern wagenpark en leveren te allen tijde maatwerk. Uiteraard voldoen alle voertuigen aan de HACCP en FCR/ATP richtlijnen zodat u altijd verzekerd bent van professioneel koeltransport. Waardoor LogistiCCare zich onderscheidt van anderen? Dat zijn de drie speerpunten: flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast ontvangt u altijd een persoonlijke aanpak door LogistiCCare. Zo wordt er gekeken welke koerier het beste bij uw transport past. Koeltransport is immers een vak apart.

Internationaal vries- en koeltransport

Wilt u producten tussen de -25 °C en 25 °C laten vervoeren? Dan bent u bij LogistiCCare aan het juiste adres. Zij zijn dé specialist op het gebied van nationaal en internationaal transport. En uiteraard altijd volgens de ISO 22000 certificering. Wilt u bijvoorbeeld vis, vlees, zuivel of bloemen naar het buitenland vervoeren? Neem contact op met de specialist en zij zijn u graag van dienst. Van een opentrailer tot een schuifzeiltrailer, werkelijk alles is mogelijk! Maar ook voor ritten binnen Nederland zijn de chauffeurs u graag van dienst. Kleine of grote aanvragen, complexe of simpele transportvragen, het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met LogistiCCare.

Koeltransport volgens de gestelde veiligheids- en hygiënenormen

Schakelt u LogistiCCare in voor uw koeltransport? Dan weet u zeker dat u voor een professioneel en kwalitatief bedrijf kiest. Alle voertuigen zijn namelijk ingericht volgens de HACCP en FCR/ATP richtlijnen. Zo weet u zeker dat uw koeltransport met grote zorg vervoerd wordt. Om ervoor te zorgen dat uw koeltransport veilig op plaats van bestemming aankomt, werkt de specialist enkel met uiterst moderne voertuigen en gecertificeerde chauffeurs met jarenlange ervaring. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de kernwoorden van het bedrijf welke elke dag opnieuw nagestreefd worden. Daarnaast is LogistiCCare een erkend leerbedrijf en zorgen zij continu voor een frisse lading goed opgeleide chauffeurs voor koeltransport.