App en software ontwikkelaar voor de Benelux

App ontwikkelaar in hart en nieren

Apps, apps en nog eens apps. Je ontkomt er niet meer aan en elk respectabel bedrijf gebruikt ze. Praten we over apps, dan bedoelen we al gauw mobiele applicaties. Je weet wel, die icoontjes op je mobiel die met 1 tik worden geactiveerd op je scherm. De mobiele revolutie is ongekend. Het is echt groot geworden toen Steve Jobs in 2008 de eerste iOS apps lanceerde via hun eigen app store. Niemand wist toen nog wat voor impact dit zou hebben op onze dagelijks leven én op bedrijven.

Want het zijn juist bedrijven die met hun eigen apps beter de toenadering kunnen zoeken met hun klanten. Denk aan online aankopen, advies, reserveringen, orders noem het maar op! Met mobiele apps kun je nagenoeg alles, het enige wat je nodig hebt is een app ontwikkelaar die alles kán ontwikkelen. Maak daarom kennis met APPelit – Partner in software!

Mobiele app maken | Het begint met een idee

Je eigen mobiele app laten ontwikkelen is natuurlijk niet iets wat je zomaer ‘ff’ doet. Er moeten een gedegen plan liggen met een nuttige meerwaarde. Die meerwaarde kan intern bedoelt zijn ( denk aan B2B apps bedoelt voor medewerkers ) of extern ( gericht voor consumenten / gebruikers van het besturingssysteem ). Samen met onze opdrachtgevers inventariseren wij bij APPelit alle stappen die nodig zijn voor een goede app launch.

Het ontwikkelen van een app, inclusief alle bijbehorende zaken zoals design, testen, wijzigingen en meer, is slechts de 1e stap. Je app moet ook nog eens aanslaan bij het publiek én het moet vermarkt worden. Hoe doe je dat dan?

Bij APPelit hebben we gelukkig kaas gegeven van dit soort zaken. Daarom bieden we de mogelijkheid om ná een succesvolle app-launch de app effectief te vermarkten. Dat kunnen we doen door ASO ( app store optimalisatie ) in te zetten en het gebruik van gerichte mobiele advertenties. Door succesvol bezig te zijn met je app ( denk aan updates uitbrengen, nieuwe toevoegingen, feedback van gebruikers verwerken, etc ) zul je merken dat je meer gebruikers krijgt. Met een beetje geluk schop je het tot app van de maand door Apple of Google zelf. Je krijgt dan een enorme boost doordat je app direct getoond wordt bij het openen van de app store van Google en Apple. Maak gerust een afspraak met APPelit om meer weten over de mogelijkheden van mobiele app marketing.

APPelit maakt mobiele apps succesvol

Met een partner als APPelit haal je kennis en deskundigheid in huis die het verschil kunnen maken tussen succes en een duur kostenpost wat niks heeft opgeleverd. We hebben in de vele jaren dat we actief zijn bij grote opdrachtgevers meegemaakt dat de vorige app ontwikkelaar er een zooitje van heeft gemaakt. Een future proof applicatie maken is niet per se rocket science, maar het moet wel goed gebeurden. Zo komen we vaak apps tegen die niet meer geaccepteerd worden door Apple of Google vanwege verouderde gebruik van techniek of simpelweg omdat de App geen toegevoegde waarde biedt om in de app store beschikbaar te zijn. Vele duizenden euro’s zijn zo over de balk gegooid en dat is doodzone.

APPelit maakt apps wél succesvol doordat wij volledig inhouse software ontwikkelen en daardoor deskundig advies kunnen geven over wat goed is wat niet. Wij hebben een volwaardig test team dat alles aan jouw app test voordat het ingediend wordt ter goedkeuring en kunnen eventuele bugs direct oplossen zodat je app geen vertraging oploopt. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld:

  • apps voor iOS ( iphone, ipad en apple watch)
  • apps android OS
  • ERP op maat
  • koppelingen met o.a. AFAS
  • wordpress app koppelingen
  • magento koppelingen

 

In-house software ontwikkelaars met kennis van zaken

Maar we doen veel meer! Als software ontwikkelaars worden we graag uitgedaagd met complexe projecten die voorheen ondenkbaar waren. Zo ontwikkelen we al geruime tijd robotica software voor opdrachtgevers uit het buitenland, maken wij maatwerk ERP software die binnen industrieën leidend zijn en lopen wij voorop als het gaat om blockchain technologie voor bedrijven. Meer weten? Maak een afspraak via onze website of vraag een vrijblijvende offerte op voor jouw software behoefte.

https://www.appelit.com/