Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag

Het oplopen van letselschade kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw dagelijks leven. Soms is dit maar tijdelijk, maar het kan ook van langdurige aard zijn. U kunt bijvoorbeeld niet meer het werk doen dat u altijd deed, of heeft hulp in huis nodig omdat u bepaalde dingen niet meer zelf kunt. Dit brengt aardig wat kosten met zich mee en deze wilt u op zijn minst vergoed krijgen. Deze kosten kunt u claimen bij de tegenpartij met behulp van een letselschade advocaat. Als u een goede letselschade advocaat Den Haag en omgeving zoekt, dan kunt u terecht bij Thomas van Dijk.

Van Dijk advocaten Zoetermeer

Letselschade advocaat Van Dijk is een advocaat met vele jaren ervaring. Samen met zijn collega’s heeft hij al veel slachtoffers geholpen. Voor het claimen van letselschade Zoetermeer kunt u dan ook volledig rekenen op de professionele aanpak van Van Dijk advocaten. Thomas van Dijk is gespecialiseerd in het bijstaan van verkeersslachtoffers en slachtoffers van een ongeval op het werk of een medische fout. Ook wanneer u een whiplash heeft opgelopen, kunt u rekenen op de juridische steun van Van Dijk. Voor deze aandoening is vaak veel onbegrip, terwijl het wel degelijk problemen op kan leveren in uw functioneren.

Juridische hulp op no-cure-no-pay basis

Letselschade advocaten zijn tegenwoordig verplicht om te werken volgens het no-cure-no-pay principe. Dit houdt in dat u de advocaat niet hoeft te betalen als u geen schadeclaim heeft ontvangen. Dit maakt het ook voor mensen met minder financiële middelen mogelijk om de hulp van een advocaat in te roepen. U loopt immers niet het risico dat u alleen maar meer geld kwijtraakt als uw zaak niet opgelost wordt. Uw zaak aanmelden bij letselschade advocaat van Dijk doet u via de website. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl