Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

LED Design Holland regelt de juiste verlichting voor uw werkplek

In fabrieken worden altijd lange dagen gedraaid. Hierdoor wordt er veel van de verlichting gevraagd. Het is in deze werkomgeving dan ook belangrijk dat de verlichting prettig is, goed werkt en lang achter elkaar werkt. De beste keuze in deze sector qua verlichting is dan ook industriële LED verlichting voor fabriekshallen.

LED verlichting is kostbaarder in aanschaf maar u zult snel geld besparen met LED verlichting. LED lampen zijn namelijk een stuk zuiniger en hebben zeer veel branduren, tot maar liefst 100.000 uur! Nog een zeer groot voordeel van LED verlichting is dat deze verlichting trillingvrij is. Bij TL verlichting zijn er veel trillingen in het licht. Dit trillen is vermoeiend voor de ogen en kan hoofdpijn veroorzaken bij de werknemers. Bij trillingvrij licht treden deze klachten vanzelfsprekend niet op, waardoor werknemers veel productiever zullen zijn op hun werkdag. Vaak wordt gedacht dat LED verlichting juist niet fijn is voor de ogen, omdat het fel wit licht afgeeft. Dit was in de beginjaren van de LED verlichting inderdaad het geval, maar dit is al ruime tijd niet meer zo. Sterker nog, de LED verlichting is tegenwoordig in veel verschillende kleurtemperaturen verkrijgbaar. Hierdoor kan de beste verlichting voor uw werkomgeving gerealiseerd worden. En natuurlijk is de UGR waarde (verblindingswaarde) bij LED verlichting laag.

De beste kwaliteit

Wij, LED Design Holland, bieden eindeloos veel oplossingen voor de beste verlichting in de industrie. Wij bieden alleen kwalitatieve armaturen aan en hebben een samenwerking met verschillende fabrikanten. Uiteraard werken wij voor de volle honderd procent volgens de Europese NEN normen en de Arbo wetgeving wat betreft werkplekverlichting.

CRI waarde bij LED verlichting

CRI staat voor Color Rendering Index, vertaald naar het Nederlands betekent dit kleur weergave index. De kleurweergave bij verlichting wordt in RA uitgedrukt, hierbij loopt de schaal van 0 tot 100. De lichtbron wordt hierbij met het daglicht vergeleken. Bij een CRI van 0 is er van kleur bijna geen sprake. Wanneer de verlichting een CRI van 100 heeft is de verlichting te vergelijken met daglicht.

De waarde van CRI bij LED verlichting ligt meestal tussen 80 en 100. Bij elke sector is een andere kleur en waarde verlichting nodig. In een showroom is het wenselijk een andere kleur licht te hebben dan op kantoor of in een werkplaats. Laat u adviseren door LED Design Holland om voor uw werkplek de beste verlichting realiseren.      

 

https://www.leddesignholland.nl/