Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Hulp waar u bij een woning ontruimen op mag rekenen

Een woning ontruimen is niet zomaar een woning leeghalen. Vanzelfsprekend draait het in de essentie daar wel om, maar er kan nog veel meer bij komen kijken. Als een woning ontruimen slechts een kwestie was van spullen weghalen, dan zou iedereen dit kunnen doen. In dit emotionele proces hebt u echter behoefte aan hulp op diverse gebieden. Dit zijn enkele zaken waar u op mag rekenen.

Een schone oplevering van de woning

Na de ontruiming van de woning is het vaak nog verre van netjes. Daarom kan een goede partij ervoor zorgen dat er ook wordt schoongemaakt. Er wordt voor gezorgd dat er geen vuil en resten achterblijven, dat rondslingerende overblijfselen van spullen worden weggegooid en dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. In dat laatste geval is de woning al klaar voor een eventuele volgende partij die direct kan beginnen met een grondige schoonmaak. Bij bezemschoon opleveren wordt er netjes geveegd en gaat er een doekje over zaken als de keuken, het toilet en de vensterbanken. Op verzoek is specialistische schoonmaak ook mogelijk.

Ook de tuin wordt niet vergeten

Wanneer de woning ook een tuin heeft, wordt deze ook grondig aangepakt. Er kan worden gesnoeid en gemaaid zodat de tuin weer toonbaar wordt. Dit kan onderdeel zijn van een complete, nette woningontruiming welke wordt vastgesteld via een vooraf (contractueel vastgelegde) afspraak.

Een opruimcoach kan worden ingeschakeld

Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet waar u moet beginnen met de woningontruiming. In dit geval kan een opruimcoach worden ingeschakeld. Deze coach houdt rekening met uw wensen en behoeften, maar is tevens gespecialiseerd in het snel en netjes creëren van meer ruimte. De opruimcoach van Woningontruiming Regionaal kan goed van pas komen wanneer het een ontruiming van uw eigen woning betreft, maar ook bijvoorbeeld bij het ontruimen van een opslagruimte of een woning van een overleden familielid.