Tramwerkplaats Educatie
Image default
Beauty en verzorging

Hondentrimmer Den Bosch geeft je hond een stralende look

Een kleine viervoeter in je huis rond lopen? Die moet er natuurlijk ook goed en verzorgd uit zien net als zijn baasje bij hondentrimsalon Den Bosch. Wanneer je met je hond naar buiten gaat is het natuurlijk leuk als hij of zij er ook goed bij loopt. Niet alleen voor de baas, maar ook voor de hond zelf. 

Behandelingen

Een hond moet ook naar de kapper, hondentrimmer Den Bosch knipt de honden zodat de honden er weer netjes en verzorgd bijlopen. De behandelingen van hondentrimmer Den Bosch zijn vooral bedoelt om de vacht van de hond op een goede manier te verzorgen, maar daarnaast zijn de behandelingen ook gericht op het knippen van de nagels van de honden en ook de ogen en de oren worden grondig schoongemaakt. Hondentrimmer Den Bosch knipt en verzorgt alle soorten honden, de maat en het ras van de hond speelt hierbij geen enkele rol in de keuze of hondentrimmer Den Bosch de hond wil verzorgen. Er wordt dus geen onderscheidt gemaakt bij hondentrimmer Den Bosch. 

Advies

Wanneer de hond een vacht heeft met krullen is het extra belangrijk dat de hond regelmatig wordt geknipt. Bij deze honden komt he namelijk eerder voor dat de haren in de klit raken, en dat kan door de hond als erg onprettig worden ervaren. Hondentrimmer Den Bosch is gespecialiseerd in alle hondenrassen met verschillende soorten haartypen. Door het diverse aanbod aan behandelingen, kan het zijn dat je niet goed weet welke behandeling van hondentrimmer Den Bosch het beste past bij uw hond. Hondentrimmer Den Bosch voorziet u van het beste advies om uw hond weer te laten stralen. Hondentrimmer Den Bosch heeft maar een enkele behandeling nodig om uw hond weer helemaal te verzorgen. Door jaren van ervaring weet hondentrimmer Den Bosch precies wat nodig is om uw dier weer te laten worden zoals u wenst.