Tramwerkplaats Educatie
Image default
Banen en opleidingen

Lieve mondhygiënist gezocht voor leukste praktijk van Nederland!

Ben je mondhygiënist? Bent u op zoek naar een team dat deze passie met u kan delen en zich als uw tweede thuisstad voelt? Dit is je nieuwe werkplek! Om de beste praktijk in de omgeving van Alkmaar te krijgen, ben ik op zoek naar een lieve mondhygiënist die van plezier houdt en een groot gevoel voor humor heeft. Herken je jezelf? waar wacht je op? !

JOBOMSCHRIJVING

Wat je gaat doen hoef ik je natuurlijk niet te vertellen, want als mondhygiënist weet je;)! Het is echter goed om te weten dat je bij deze interessante oefening twee tot drie dagen per week kunt werken en tegenwoordig met je kunt onderhandelen. Het team is voor langere tijd op zoek naar nieuwe collega’s. Dit kan zowel als zelfstandige als in loondienst. Zoals eerder vermeld, werk je in een nauw verbonden team, met iedereen op één lijn. Daarom is het belangrijk om jou de eerste te maken! – Je hebt de opleiding tot mondhygiënist afgerond, of staat op het punt de opleiding af te ronden; -Je bent minimaal 16 uur per week vrij; -Je bent een teamspeler en staat klaar voor je collega’s; -Je wilt leren en bent niet moe van het harde werken banen.

Overige

Mijn baan gaat over jou. Daarom wil ik het persoonlijk houden, en bij Derec zullen we goed voor je zorgen. We vinden altijd een balans tussen de wensen van jou en de nieuwe werkgever. Ben je geïnteresseerd? Deze aanpak bezorgt u graag een goed aanbod.

https://www.vindazo.nl/keywords/tandheelkunde.html